HTC U11+‎

< < Menu

Andre måder at hente kontakter og andet indhold

Du kan tilføje individuelle kontakter og andet indhold til HTC U11‍+ på forskellige måder.
Kilde af indhold Sådan overfører du
Synkronisering med computeren

Brug HTC Sync Manager til at synkronisere kontakter, dokumenter, afspilningslister og andet mellem HTC U11‍+ og din computer, hvis den kører Windows eller OS X som operativsystem.

Du kan også bruge det til at overføre din iTunes-sikkerhedskopi, der indeholder kontakter, meddelelser og andet indhold fra en iPhone fra din computer til HTC U11‍+.

Google-konto Google-kontakter importeres til din HTC U11‍+, når du logger på din Google-konto. Du kan også oprette flere Google-kontakter direkte fra din HTC U11‍+.
Sociale netværkskonti Log på dine favorit sociale netværk for at synkronisere kontaktoplysninger fra dem.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC U11‍+ synkroniserer dine arbejdskontakter fra Microsoft Exchange ActiveSync-serveren på din arbejdsplads.
Outlook.com-konto Synkroniser personlige kontakter fra din Microsoft Outlook.com-konto.
Telefonkontakter Du kan oprette kontakter lokalt på HTC U11‍+, hvis du ikke vil gemme dem på dine onlinekonti.
nano-SIM-kort Kopier alle kontakterne fra dit nano-SIM til din HTC U11‍+.