HTC U11+‎

< < Menu

Åbne Edge Launcher

For énhåndsbrug af telefonen kan du bruge Edge Launcher til hurtigt at starte programmer, ringe op eller sende meddelelser til dine kontakter, samt at slå visse hurtigindstillinger til eller fra.
Vigtigt: Edge Launcher kan kun åbnes via Edge Sense. Tildel den først til kort klem-bevægelsen eller til klem og hold-bevægelsen vha. følgende trin i Aktiver Avanceret tilstand.
  1. Du kan åbne Edge Launcher ved at klemme på de nedre sider af telefonen.
  2. Du kan gøre følgende:
    • Tryk på en dato for at åbne standard kalenderprogrammet, så du kan se eller oprette begivenheder.
    • Tryk på et program for at åbne den, eller tryk på en hurtigindstilling for at slå den til eller fra. Hvis du har tilføjet en kontakt, kan du trykke på den for at ringe eller sende en meddelelse. Se Tilføje programmer, hurtigindstillinger og kontakter.
    • Swipe eller bladr igennem ringen for at rulle og se flere ikoner.
    • Tryk på for at tilpasse Edge Launcher.
    • Juster positionen for Edge Launcher på skærmen. Se Justere positionen for Edge Launcher.