HTC U11+‎

< < Menu

Navigationslinje

Brug de tilgængelige handlingsknapper på Navigationslinje til at udføre ofte brugte handlinger med én hånd. Skift handlingsknapper ind og ud efter behov.
Her er det, du kan gøre på Navigationslinje:
  • Tryk på for at skjule Navigationslinje.
    Bemærk:
    • På nogle skærme kan du ikke skjule Navigationslinje.
    • I fuld skærm kan du swipe på fra bunden af skærmen for at vise Navigationslinje. Tryk på for at få Navigationslinje til at forblive nederst på skærmen.
  • Tryk på for at gå tilbage forrige skærmbillede.
  • Tryk på for at gå til Startskærmen.
  • Tryk på for at se de programmer, du har brugt for nyligt.
  • Tryk på for at slukke for skærmen.
  • Tryk på for at optage dine handlinger på skærmen. Se Optage telefonens skærm
  • Tryk på for at tage et skærmbillede. Se Optage din telefons skærm og Optage en del af et skærmbillede.
  • Tryk på for at vise Meddelelsespanelet. Se Meddelelsespanel.
  • Tryk på for at vise panelet Hurtigindstillinger. Se Bruge Hurtigindstillinger.
Tip: Swipe til venstre på Navigationslinje for at gå til det andet panel og se de øvrige handlingsknapper.

Tilpasse Navigationslinje

Tilpas knapperne, der vises på Navigationslinje, og byt omend deres rækkefølge. Et Navigationslinje-panel kan have op til 5 knapper.
  1. Fra Startskærm swiper du op og trykker så på Indstillinger > Personaliser.
  2. Tryk på Skift navigationsknapper.
  3. Du kan:
    • Tilføj en knap til et panel ved at trække knappen, der findes under linjen, til et af panelerne.
    • Omorganiser knappernes rækkefølge ved at trække en knap til dens nye position på et panel.
    • Fjern en knap fra et panel ved at trække den til nedenfor linjen.
    Bemærk: Du kan ikke fjerne , og fra Navigationslinje eller flytte dem til det andet panel.