HTC U11+‎

< < Menu

Fingerbevægelser

Bruge fingerbevægelser til at slå mikrofonen fra på din HTC U11‍+, skrue ned for ringetonen mm.

Tag telefonen op for automatisk at besvare et opkald

Hvis du vil besvare et indkommende opkald automatisk, kan du løfte telefonen for først at se, hvem der ringer, før du holder den op til øret.

Du kan slå denne funktion til og fra. I Indstillinger > Opkald, vælger eller rydder du Besvar automatisk opkald.

Vend for at gøre lydløs

Image illustrating flip to mute.

Hvis telefonen vender op, når den ringer, kan du gøre den lydløs ved at vende den om.

Gå til Indstillinger og tryk på Lyd eller Lyd og meddelelse. Tryk på Avanceret > Vend for at gøre lydløs, og så kan du indstille telefonen til:

Slå lyd fra én gang Slå kun lyd fra én gang, når telefonen vender. Når telefonen vender om, vil den ringe igen, når der igen kommer et indgående opkald.
Slå altid lyd fra Når telefonen vendes for at slå lyden fra ved et opkald, holdes lyden altid slået fra, mens den vender omvendt, selv om der kommer andre indgående opkald.

Tage telefonen op for at nedsætte lydstyrken

Image illustrating quiet ring on pickup.

Hvis du fx er i et forretningsmøde eller på en restaurant, kan du tage din HTC U11‍+ op, når den ringer, for at sænke ringetonens lydstyrke automatisk.

Du kan slå denne funktion til og fra. Gå til Indstillinger tryk på Lyd eller Lyd og meddelelse. Tryk på Avanceret og tryk så på Stille opringning ved besvarelse Til/Fra.

Forøg automatisk ringetonens lydstyrke, når den er i lommen eller tasken

Image illustrating pocket mode.

Lommetilstand bevirker, at HTC U11‍+ kan registrere, når den er i din taske eller lomme, og at den skruer op for ringetonens lydstyrke, så du kan høre den i støjfyldte omgivelser.

Du kan slå denne funktion til og fra. Gå til Indstillinger tryk på Lyd eller Lyd og meddelelse. Tryk på Avanceret og tryk så på Lommetilstand Til/Fra.

Rotere din HTC U11‍+ for en bedre visning

Image illustrating how to change the screen orientation.

På de fleste skærme kan du automatisk ændre skærmens retning fra stående til liggende ved at dreje din HTC U11‍+ til siden.

Når du indtaster tekst, kan du dreje HTC U11‍+ om på siden for at få et større tastatur.