HTC U11+‎

< < Menu

HTC U11‍+ oversigt

Når du har taget HTC U11‍+ ud af kassen, bør du først gøre dig bekendt med placeringen af kortbakken, knapperne og sensorerne.
Bemærk: Om din telefon understøtter to SIM-kort er afhængigt af din telefonmodel, region og land.
  1. Knappen TÆND/SLUK
  2. LYDSTYRKE-knap
  3. Mikrofoner
  4. Frontkamera
  5. Meddelelses-LED
  6. Nærheds- og lyssensor
  7. nano-SIM- og hukommelseskortbakke
  8. Edge Sense klemmeområde
  9. USB Type-C-stik
  10. HTC BoomSound-højttalere, Hi-Fi-udgave

Du skal bruge et 4G/LTE-abonnement for at bruge din udbyders 4G/LTE-netværk til taleopkald og datatjenester. Få yderligere oplysninger hos din udbyder.

Bemærk:
  • Før brug, skal du kontrollere alle delene i æsken, og sørg for at ingen af delene er beskadiget.
  • Brug etuiet, hvis dette medfølger, eller køb et, der er beregnet til HTC U11‍+, for at beskytte telefonen mod utilsigtet stød og ridser. Sørg også for, etuiet ikke blokerer for området Edge Sense.
  • Hvis du vil bruge en skærmprojektor, må du ikke tildække eller blokere nærhedssensoren eller lyssensoren. Køb en skærmbeskyttelse, der er designet til HTC U11‍+.
  • Du må ikke forsøge at skille telefonen ad. Prøv ikke at tvinge bagdækslet af eller fjerne batteriet. Dette kan beskadige telefonen eller dens elektroniske dele og vil gøre garantien ugyldig.
  • Læs retningslinjerne for sikkerhed og brug i sikkerheds- og reguleringsvejledningen, der følger med i æsken.

Bagpanel

1. Mikrofon
  2. Fingeraftryksscanner
  3. Hovedkamera med UltraSpeed Autofokus, BSI og OIS
  4. Dobbelt LED-blitz
Bemærk:
  • BSI betyder BackSide Illumination sensor (bagbelyst sensor).
  • OIS betyder Optical Image Stabilization sensor (optisk billedstabilisering).