HTC U11+‎

< < Menu

Ekstrem strømbesparelsestilstand

Hvis du ikke har brug for de fleste af telefonens funktioner, kan du aktivere Ekstrem strømbesparelsestilstand for at forlænge batterilevetiden. I denne tilstand holder telefonen længere i standby, men du kan så kun bruge de mest grundlæggende funktioner som telefonopkald, SMS og e-mail.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger.
  2. Tryk på Batteri.
  3. Tryk på feltet Ekstrem strømbesparelsestilstand Til/Fra for at slå tilstanden til eller fra.

Hvis du vil indstille, hvornår denne funktion skal slås til automatisk, trykker du på Ekstrem strømbesparelsestilstand, vælger Slå automatisk ekstrem strømbesparelsetilstand til, når batteriniveauet kommer under det niveau, jeg har angivet og vælg så et batteriniveau.

Under Flere oplysninger trykker du på Få mere at vide for at få nærmere oplysninger om, hvordan ekstrem strømbesparelsestilstand maksimerer batterilevetiden.