HTC U11+‎

< < Menu

Kopiere eller flytte filer imellem telefonhukommelsen og hukommelseskort

Gå til Indstillinger for at vise og administrere filer på telefonhukommelsen og hukommelseskortet. Hvis du bruger hukommelseskortet som Flytbart lagermedie, kan du kopiere eller flytte filer mellem telefonhukommelsen og hukommelseskortet. Du kan også kopiere eller flytte filer til eller fra en ekstern USB-enhed, når du har det tilsluttet HTC U11‍+.
  1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Lagerplads.
  2. Tryk på Intern delt hukommelse og derefter på Filer, eller tryk på navnet på hukommelseskortet.

Eller tryk på den eksterne USB-lagerenhed, hvis en sådan er tilsluttet.

3. Åbn den mappe, der indeholder de filer, du vil kopiere eller flytte.
  4. Sådan vælger eller fravælger du filer:
    • Tryk og hold på en fil for at vælge den. Tryk på hver fil for at vælge flere filer.
    • Tryk på en fil for at fravælge den.
    • Vælg alle filer ved at trykke på Menu button > Vælg alle.
  5. Tryk på Menu button, og tryk så på Kopier til eller Flyt til.
  6. Tryk på for at åbne sidemenuen, og vælg så den type lager, du vil kopiere eller flytte til, og åbn så destinationsmappen.
  7. Tryk på Kopier eller Flyt.