HTC U11+‎

< < Menu

Opkaldsoversigt

Brug Opkaldsoversigt til at søge efter ubesvarede opkald, dine opkald og modtagne opkald.

1. Startskærmen skal du trykke på telefonikonet for at åbne app'en Telefon.
  2. Swipe til højre for at gå til fanen Opkaldsoversigt.
  3. Gør et af følgende:
    • Tryk på et navn eller nummer i listen, du vil ringe til.
    • Tryk og hold på et navn eller nummer i listen for at vise valgmenuen.
    • Tryk på for at vise en bestemt type opkald, som f.eks. mistede opkald eller udgående opkald.

Tilføje et nyt telefonnummer til dine kontakter fra Opkaldsoversigt

1. På fanen Opkaldsoversigt trykker du på ved siden af det nye telefonnummer.
  2. Vælg, om du vil oprette en ny kontakt eller gemme nummeret i en eksisterende kontakt.

Rydde listen Opkaldsoversigt

1. På fanen Opkaldsoversigt trykker du på > Fjern opkaldsoversigt.
  2. Vælg de elementer, du vil slette, eller tryk på > Vælg alle.
  3. Tryk på Slet.

Blokere en person

Når du blokerer et telefonnummer eller en kontaktperson, vil alle opkald fra telefonnummeret eller kontaktpersonen blive afvist automatisk.

På fanen Opkaldsoversigt skal du trykke og holde på kontaktpersonen eller telefonnummeret, som du ønsker at blokere, og derefter trykke på Blokér kontakt.
Tip: Du kan altid fjerne en person fra din blokeringsliste. På fanen Opkaldsoversigt skal du trykke på > Blokerede kontakter. I fanen Alle skal du trykke og holde på en kontaktperson, og derefter trykke på Ophæv blokering af kontakter.