HTC U11+‎

< < Menu

Ændre sproget

Ændring af sproget justerer tastaturlayout, dato- og tidsformat og andet.

Du kan vælge mellem flere sprog og specifikke dialekter, så apps med lokaliseret indhold vil blive vist korrekt.

1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger > Sprog og tastatur.
  2. Tryk på Sprog. Det første sprog i listen er standard skærmsproget.
  3. Tryk på Tilføj et sprog for at tilføje et nyt sprog på listen, og vælg derefter den regionale variant af sproget.
  4. Tryk på OK for at sætte det ekstra sprog, som dit nye standardsprog, eller vælg Nej (føj blot til listen).
  5. Hvis du vil fjerne sprog fra listen, trykker du på Menu button > Fjern, hvorefter du vælger de sprog, du vil fjerne.
Tip: Du kan også holde ved siden af det ønskede sprog nede, og træk det til starten af listen, for at gøre det til standardsproget.