HTC U11+‎

< < Menu

Sådan skifter du handlinger i programmet

Uanset om det er standardprogrammerne eller dine egne tilpassede programmer, kan du ændre handlingerne i programmet, som er tildelt klemmebevægelserne.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger > Edge Sense.
  2. Under Valgmulighed i programmet trykker du på det program, du vil ændre.
  3. Vælg om du vil ændre bevægelserne for Kort klem eller Klem og hold.
  4. Hvis du allerede har oprettet flere handlinger, vælger du dén, du vil tildele klemmebevægelsen. Du kan også trykke på Tilføj en ny handling for at oprette en ny.
    Tip: Tryk på for at ændre navnet på den handling, du har oprettet.