HTC U11+‎

< < Menu

Optage din telefons skærm

Vil du blære dig med din high score i et spil eller skrive et blogindlæg om funktionerne i HTC U11‍+? Det er nemt at tage et billede af skærmen, som du herefter kan dele.
  1. Gør et af følgende:
    • Tryk og hold samtidigt på TÆND/SLUK og på LYDSTYRKE NED.
    • Navigationslinje trykker du på . Se Navigationslinje
  2. Tryk på Del.
    Bemærk: For at tjekke skærmbilledet, åbner du Meddelelsespanelet og glider to fingre fra hinanden på meddelelsen Skærmbillede gemt.

Optage en del af et skærmbillede

Gem kun den del af skærmbilledet, du har brug for, før du deler eller gemmer det.
  1. På den skærm, du vil optage, gør du ét af følgende:
    • Tryk og hold samtidigt på TÆND/SLUK og på LYDSTYRKE NED.
    • Navigationslinje trykker du på . Se Navigationslinje.
    Telefonen optager skærmen.
  2. Nederst på skærmen trykker du på Delvis.
  3. På skærmbilledet trækker du i hjørnerne eller i siderne for at beskære skærmbilledet. Du kan vende tilbage til det oprindelige skærmbillede ved at trykke på Nulstil.
  4. Når du er færdig, trykker du på Udført.
  5. Tryk på Rediger for at tegne eller indtaste tekst på skærmbilledet.
  6. Tryk på Del eller Gem.

Optage et rullende skærmbillede

Du kan optage en lange meddelelsestråd, websiden eller artiklen som ét skærmbillede.
  1. På den skærm, du vil optage, gør du ét af følgende:
    • Tryk og hold samtidigt på TÆND/SLUK og på LYDSTYRKE NED.
    • Navigationslinje trykker du på . Se Navigationslinje.
    Telefonen optager skærmen.
  2. Nederst på skærmen trykker du på Rul.
  3. Bliv ved med at trykke på Rul for at fortætte med at optage det resterende skærmindhold.
    Tip: Tjek miniaturen for at få en idé om, hvor langt skærmbilledet er.
  4. Tryk på Rediger for at tegne eller indtaste tekst på skærmbilledet. Hvis du vil tegne, trækker du fingeren på rullelinjen for at rulle op eller ned igennem skærmbilledet.
  5. Når du er færdig, trykker du på Del or Gem.
Relaterede instruktioner