HTC U11+‎

< < Menu

Android 8.0

Android 8.0 indeholder nye funktioner, der gør det endnu lettere at arbejde med apps og indstillinger. Her er en oversigt over nogle af de nye funktioner.

Integreret billede

Vil du se en video, mens du bruger et andet program? Brug funktionen Integreret billede til at minimere videoen til et lille vindue. For yderligere oplysninger henvises til Sådan bruger du integreret billede.

Udsæt underretninger

Annuller midlertidigt meddelelser for at rydde dit meddelelsespanel eller din låseskærm.

For yderligere oplysninger se Administrere programmeddelelser eller Låseskærmen.

Ikonbadges

Få at vide med det samme, hvis du har ventende meddelelser fra et program, vha. ikonbadges. Der vises en lille prik på et appikon, hvis der er en meddelelse, du ikke har set. Der vises prikker på appikoner på både skærmen Alle apps og på Startskærmen. Hold nede på appikonet for at vise en komprimeret version af den pågældende meddelelse. Se Sådan slår du ikonbadges til eller fra.

Helt ny skærm for Indstillinger

Hovedskærmen til Indstillinger er designet forfra for at gøre den kortere og enklere. Tryk på en kategori og gå til den indstilling, du ønsker.

Leder du efter en indstilling men kan ikke huske, hvor den er? Søg blot. Tryk på og tast de første bogstaver i den indstilling, du leder efter. I resultatlisten trykker du på det element, du ønsker, for at gå direkte til det pågældende skærmbillede.

Andre funktioner

• Føl dig mere sikker, når du installerer apps fra andre kilder end Google Play Butik. Du kan nu give tilladelse til at downloade og installere apps fra ukendte kilder til den enkelte app. Se Downloadning af programmer fra nettet.
  • Der findes et indbygget program til filhåndtering, der i øjeblikket lader dig gøre simple ting med dine mediefiler som fx at kopiere, flytte og slette. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Filer.