HTC U11+‎

< < Menu

Tilføje programmer, hurtigindstillinger og kontakter

Tilføj dine favoritprogrammer og hurtigindstillinger til Edge Launcher. Du kan også tilføje telefonnumrene på dine oftebrugte kontakter, så du hurtigere kan ringe til dem eller sende dem meddelelser.
  1. Du kan åbne Edge Launcher ved at klemme på de nedre sider af telefonen.
  2. Swipe op eller ned ad ringen for at finde tomme pladser, hvor du kan tilføje ny elementer til Edge Launcher.
  3. Tryk på for at åbne skærmen Rediger Edge Launcher.
  4. Vælg om du vil tilføje et program, en kontakts telefonnummer eller en hurtigindstilling.
  5. Tryk på for at tilføje flere elementer til Edge Launcher.
  6. Du kan tilføje et panel med pladser ved at rulle ned på højre side af skærmen Rediger Edge Launcher, og tryk derefter på Tilføj panel.

Fjerne et element eller panel fra Edge Launcher

Du kan fjerne individuelle programmer, hurtigindstillinger eller kontakter, eller et helt panel med elementer, fra Edge Launcher.
  1. Du kan åbne Edge Launcher ved at klemme på de nedre sider af telefonen.
  2. Klem og hold på et element i ringen og træk det til for at fjerne det.
  3. Du kan også fjerne individuelle elementer eller et helt panel med elementer via Edge Launcher indstillingerne. Tryk på > Rediger Edge Launcher, og gør så et af følgende:
    • Tryk på et element, du vil fjerne, og tryk så på .
    • Rul ned til det panel, du vil fjerne, og tryk så på Fjern panel.