HTC U11+‎

< < Menu

Førhen brugte jeg HTC Backup. Hvorfor er HTC Backup ikke længere på min telefon?

HTC Backup findes ikke længere på HTC-telefoner, som bruger Android 6 Marshmallow eller nyere.

HTC Backup har ændret navn til HTC Gendan. Med denne tjeneste kan du stadig gendanne tidligere sikkerhedskopier, der er gemt af HTC Backup på din telefon. For at gendanne disse sikkerhedskopier, skal du downloade og bruge programmet HTC Gendan på din telefon.

Brug din Google-konto til automatisk at sikkerhedskopiere telefonen til Google Drev. Du kan også bruge din Google-konto, når du gendanner din sikkerhedskopi fra Google Drev til en ny telefon.

Du kan læse mere i brugervejledningen og vores trin-vejledninger.