HTC U11+‎

< < Menu

Hvorfor tænder telefonen ikke, når jeg sætter fingeren på fingeraftryksscanneren?

Hvis din telefon ikke tænder, når du sætter fingeren på fingeraftryksscanneren, skal du kontrollere følgende:
  • I Indstillinger > Sikkerhed og placering > Fingeraftryksscanner skal du sikre dig, at Vågn op-skærm er valgt.
  • Sørg for, at sensoren ikke er dækket til, når du holder telefonen. Du kan se, hvor sensoren sidder, i brugervejledningen.
  • Sørg for at din finger ikke er våd eller for tør.
  • Du må ikke bære handsker, når du bruger fingeraftryksscanneren.
  • Hold fingeren på fingeraftryksscanneren i mindst 2 sekunder, så den kan genkende dit fingeraftryk.