HTC U11+‎

< < Menu

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg mister min telefon eller den bliver stjålet?

Du kan bruge Find min enhed til at finde din telefon under følgende omstændigheder:
  • Telefonens funktioner til at finde, låse og slette aktiveres i Indstillinger > Google > Sikkerhed > Find min enhed.
  • Din forsvundne eller stjålne telefon er stadig tilsluttet internettet, logget på fin Google-konto og har placeringstjenesterne slået til.

Sådan bruger du Find min enhed:

1. Du kan gå til www.google.com/android/find med din computers webbrowser og logge på samme Google-konto, som bruges på din telefon.

Find min enhed viser dig oplysninger om telefonens placering, når den registreres.

2. Gør et af følgende:
    • Klik på Afspil lyd for at få telefonen til at ringe, så du kan høre den, hvis du bare har forlagt den.
    • Hvis det er første gang, du bruger Find min enhed, kan du klikke på Aktiver lås og slet, hvis du vil fjernstyre din telefon til at låse eller slette. Når du ser knapperne til Lås eller Slet, klikker du på den funktion, du vil udføre.
      Bemærk: Fjernbetjent sletning vil nulstille til fabriksindstillingerne for at slette alle data fra telefonhukommelsen inkl. programmer, programdata og indstillinger. Ikke alle data — herunder personlige oplysninger — slettes dog permanent.