HTC U11+‎

< < Menu

Hvad skal jeg gøre, hvis min telefon ikke vil lade op?

Når en telefon oplader, vil skærmen typisk vise et opladningsikon enten på statuslinjen, hvis telefonen er tændt, eller i midten af skærmen, hvis telefonen er slukket.
Meddelelses-LED lyser også op.

Hvis telefonen ikke ser ud til at lade op, er skal du tjekke alle opladerens dele for at finde årsagen.

• Prøv at oplade telefonen vha. en stikkontakt og ikke en USB-port på computeren. Nogle computere vil deaktivere opladning via USB-porte for at spare energi, hvilket kan forhindre telefonen i at oplade.
  • Sørg for at stikkontakten leverer strøm til opladeren ved at afprøve en anden enhed i stikkontakten.
  • Brug den originale oplader og opladerkabel fra HTC, der fulgte med telefonen. Tredjeparts-opladere og kabler fungerer muligvis ikke korrekt og kan skade telefonen.
  • Sørg for at ledningen er ubeskadiget og ikke har knæk eller revner, bøjede stikben o.lign., hverken på opladeren eller kabelenderne.
  • Se opladerstikket på telefonen efter for skader på benene eller andre dele, og fjern omhyggeligt eventuel snavs eller støv.
Når du har tjekket alle komponenter, skal du slukke telefonen helt ved at trykke på TÆND/SLUK og dernæst trykke på Sluk, hvorefter du sætter den til opladeren og venter i 2-3 minutter. Hvis batteriet er helt tømt, kan det tage op til 2 minutter, før telefonen ser ud til at lade op.

Hvis telefonen ikke ser ud til at lade og ikke vil tænde, kan du slutte telefonen til opladeren og holde LYDSTYRKE OP, LYDSTYRKE NED og TÆND/SLUK nede i op til 2 minutter. Dette vil tvinge telefonen til at genstarte og genoptage opladningen normalt.

Bemærk: Nogle telefonmodeller har muligvis ikke en meddelelseslysdiode.