HTC U11+‎

< < Menu

Hvad er Smart Lås, og hvordan bruger jeg det?

Smart lås giver dig en hurtig måde at ophæve blokering af din telefonen end ved at skulle indtaste en adgangskode, pinkode eller et mønster. Du kan indstille telefonen til at registrere din enhed, du har tillid til, sted eller din stemme, før du kan låse skærmen op. Dette er et godt alternativ at tilføje, hvis du ofte glemmer adgangskoder.
  1. Gå til Indstillinger.
  2. Gør et af følgende:
    • Tryk på Sikkerhed og placering.
    • Tryk på Sikkerhed.
  3. Tryk på Skærmlås, og vælg og konfigurer en skærmlås. Dette bliver din backupmetode til oplåsning af skærmen.
  4. Under Enhedssikkerhed trykker du på Smart Lock.
  5. Bekræft din skærmlås.
  6. Vælg hvad telefonen skal registrere, før den låser op.
  7. Følg skærmvejledningen.