HTC U11+‎

< < Menu

Hvorfor vises programikoner ikke længere antal ulæste fx meddelelser eller beskeder?

På HTC-telefoner med Android 7 kan alle programikoner vise et ikonbadge med antal ulæste eller afventende meddelelser.

Fra Android 8 kan kun HTC-programikoner vise antal ulæste eller afventende meddelelser på programbadget. Andre programmer vil vise et prik — kaldet meddelelsesprikken — som angiver, at der er meddelelser, du endnu ikke har set eller reageret på.

Bemærk: HTC programikoner kan vise både ikonbadget og meddelelsesprikken.