HTC U11+‎

< < Menu

Er der en måde at få vist vejret på låseskærmen, selvom GPS er slået fra?

Desværre ikke. Låseskærmens vejrur viser vejret på din nuværende placerings, så den har brug for, at Placering i Indstillinger altid er slået til. Du kan dog manuelt vælge din by i Vejrur-widgeten på Startskærmen, så den kan vise det lokale vejr, selv når Placering er slået fra.
Vigtigt: For at vise opdaterede vejroplysninger skal telefonen have forbindelse til internettet.
Sådan vælger du manuelt byen i Vejrur-widgeten på Startskærmen:
  1. På Startskærmen trækker du Vejrur-widgeten til Rediger øverst på skærmen.
  2. Tryk på den by, du vil vise i widgeten. Hvis du ikke kan finde byen, trykker du på for at tilføje den.
  3. Tryk på OK.
Tip: Hvis du vil slå GPS fra, går du til Indstillinger, trykker på , finder efter Placering og trykker på det i søgeresultaterne. Tryk på Placering Til/Fra for at slå GPS fra.