HTC U11+‎

< < Menu

Hvorfor fungerer Edge Sense klemmebevægelser ikke, når telefonen vender med forsiden nedad?

Når telefonen ligger med forsiden nedad, og skærmen er slukket, tillader telefonen ikke, at du bruger Edge Sense. Dette er for at beskytte dig mod utilsigtet at udløse klemmebevægelser, når du tager telefonen op fra en flad overflade, mens den vender med forsiden nedad.

Hvis du skal holde telefonen, så forsiden vender nedad, for at tage et billede af noget, der befinder sig højt over dig — som fx himlen eller en genstand højt oppe — men telefonen ikke tager noget billede, når du klemmer, kan du prøve at vinkle telefonen ca. 45 grader og klemme på de nedre sider på telefonen.

Bemærk: Fremtidig systemsoftware og Edge Sense-opdateringer vil gøre det muligt for dig at bruge klemmebevægelser, mens telefonen har forsiden nedad, og skærmen er tændt. Denne funktion vil være tilgængelig i den præinstallerede Edge Sense på nyere HTC-telefoner.