HTC U11+‎

< < Menu

Hvorfor modtager jeg ikke meddelelser om e-mails og onlinebeskeder, når skærmen har været slukket i et stykke tid? Internetradio er også stoppet.

Hvis telefonen har Android 7 eller nyere, og strømbesparelse er slået til, kan du opleve følgende:
  • E-mail, onlinebeskeder og andre programmer synkroniserer ikke eller streamer ikke data, før du åbner dem.
  • Bortset fra HTC Vejr-programmet opdateres andre programmer, der bruger placeringstjenester, ikke, så de viser din aktuelle placering.
  • Kan ikke bruge Google Maps Navigation.
  • Telefonen vibrerer telefonen.
Hvis du oplever overstående problemer, kan du gøre følgende:
  • Tjek din resterende batteristrøm og indstillingen for batteriniveau i Strømbesparelse. Hvis din telefons nuværende batteriniveau stadig er højere end i indstillingen til strømbesparelse, kan du slukke for Strømbesparelse.
  • Hvis du vil holde strømbesparelsesfunktionen slået til, kan du slå batterioptimering fra i de programmer, der synkroniserer data, streamer medie eller bruge placeringstjenester.

Hvordan deaktiverer jeg batterioptimering i programmer?

Hvis der er programmer, som du ikke vil aktivere batterioptimering for, kan du slå funktionen fra for disse programmer.
  1. Gå til Indstillinger.
  2. Gør et af følgende:
    • Android 8: Tryk på Batteri og så på > Batterioptimering.
    • Android 6 eller 7: Tryk på Tænd/sluk > Batterioptimering.
  3. Tryk på Ikke optimeret > Alle programmer for at se en samlet liste over programmer.
  4. Du kan slå batterioptimering fra for et program ved at trykke på programnavnet og dernæst på Optimer ikke > Udført.

Gentag dette for at slå optimering fra for andre programmer.

Du kan filtrere listen og se, hvilke programmer du har deaktiveret batterioptimering for, ved at trykke på Alle programmer > Ikke optimeret.