HTC U11+‎

< < Menu

Hvorfor virker handlinger i programmet ikke nogle gange, når jeg klemmer om telefonen?

I nogle programmer vil handlinger i programmet kun virke første gang, men muligvis ikke derefter, hvis de stadig kører i baggrunden, og du skifter tilbage til dem via listen Seneste programmer.
Hvis handlinger i programmet ikke virker i et tredjepartsprogram, skal du rydde listen Seneste programmer og starte programmet igen.

Eller du kan trykke på programikonet i stedet for at åbne det igen via listen Seneste programmer, så du er sikker på, at klemmebevægelser virker i programmet.