HTC U11+‎

< < Menu

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan installere softwareopdateringer?

Hvis du har modtaget en meddelelse om softwareopdatering, men ikke kan installere den på din telefon, kan du udføre nedenstående trin og kontrollere, om det vil løse problemet.

• Sørg for telefonen er tilsluttet din udbyders netværk og ikke roamer. Nogle udbydere kræver en forbindelse til deres datanetværk, for at du kan godkende og installere opdateringen.
  • Gå til Indstillinger og gør et af følgende:
    • Tryk på Programmer og meddelelser > Programoplysninger
    • Tryk på Programmer.
    Find og tryk på Opdater og dernæst på Lager > Slet cache.
    Bemærk: Hvis du ikke kan finde Opdater, kan du trykke på > Vis system og søge efter Opdater igen.
  • Genstart telefonen i Sikker tilstand. For yderligere oplysninger henvises til Hvordan genstarter jeg telefonen i Sikker tilstand?.
Hvis disse tiltag ikke virker, kan du blive nødt til at nulstille telefonen til fabriksindstillingerne.