HTC U11+‎

< < Menu

Hvordan kan jeg indstille en standard SMS-app?

Hvis du har installeret mere end én SMS-app på din telefon, kan du vælge hvilket en af dem du vil bruge til at sende og modtage SMS-beskeder med.
  1. Gå til Indstillinger.
  2. Afhængig af telefonens Android version kan du gøre følgende:
    • Android 7 eller nyere: Tryk på , og start og tryk derefter på SMS-programmet.
    • Android 6: Tryk på Programmer og så på > Konfigurer programmer > Standardprogrammer > Standard meddelelsesprogram.
  3. Vælg dit foretrukne meddelelsesprogram.
Tip: For at indstille HTC's app som standard, skal du trykke på Meddelelser. Appen Meddelelser kan både sende og modtage SMS- og MMS-beskeder, samt Gruppe-beskeder (hvis enheden og din teleudbyder tilbyder det).