HTC U11+‎

< < Menu

Hvordan logger jeg ind på min Microsoft e-mailkonto fra Mail-programmet?

På grund af de seneste opdateringer af POP E-mailindstillingerne for Microsoft-konti skal du konfigurere din e-mailkonto for at kunne sende og modtage e-mails ved hjælp af HTC Mail-programmet.
  1. Brug din computers webbrowser og gå til din e-mailudbyders websted:
  2. Log på din e-mail-konto.
  3. I øverste højre hjørne klikker du på og dernæst på Indstillinger.
  4. I panelet Indstillinger klikker du på Mail > Konti > POP og IMAP.

Hvis du ikke kan se disse elementer, skal du klikke på Tilslut enheder og programmer med POP under Administration af din konto.

5. Skift POP-indstillinger fra Nej eller Deaktiver til Ja eller Aktiver.
  6. Klik på Gem.
  7. På telefonen åbner du Mail-programmet.
  8. Tryk på Outlook.com eller Anden (POP3/IMAP) på siden Vælg en e-mailudbyder.

Hvis du ikke kan se dette skærmbillede, skal du trykke på > Tilføj konto.

9. Følg skærmvejledningen på din telefon for at konfigurere din e-mailkonto.