HTC U11+‎

< < Menu

Hvordan får jeg HTC Sync Manager til at genkende min telefon?

Når du har installeret HTC Sync Manager på din computer, skal du muligvis konfigurere nogle indstillinger på telefonen og computeren for at få HTC Sync Manager til at genkende din telefon.

I nogle tilfælde kan computeren og HTC Sync Manager ikke genkende telefonen lige væk når den er tilsluttet. Hvis dette sker, kan du prøve nedenstående tips, som kan hjælpe med at løse problemet.

Installer den nyeste version af HTC Sync Manager

Klik i HTC Sync Manager > Søg efter opdateringer. Hvis en ny version er tilgængelig, skal du hente og installere opdateringen.

Aktiver programtilladelser

Hvis din telefon kører Android 6 Marshmallow eller nyere, skal du slutte telefonen til computeren og derefter åbne meddelelsespanelet på telefonen. Tryk på den første meddelelse om HTC Sync Manager, og tryk derefter på Tillad hver gang du bliver bedt om at give HTC Sync Manager adgang til dine data.

Kontroller kabelforbindelsen

• Prøv at oprette forbindelse til en anden USB-port. Kontroller, at du tilslutter din telefon til en USB 2.0 port på computeren.
  • Prøv et andet USB-kabel. Husk at bruge et kabel fra HTC.
  • Prøv at tilslutte din telefon til en anden computer, der har den nyeste HTC Sync Manager version installeret.

Tjek om min telefon er monteret som mediehukommelse

1. Opret forbindelse mellem din telefon og din computer.
  2. I Android 6 Marshmallow eller nyere trykker du på Ja, når du bliver bedt om at tillade filoverførsler via USB på din telefon.

Eller du kan åbne Meddelelsespanelet, trykke på meddelelsen Brug USB til, og derefter trykke på Filoverførsler eller Overfør filer.

Hvis din telefon er korrekt monteret som mediehukommelse, vil du se navnet på din telefon under vinduet Computer på din PC. Telefonnavnet vises også i Kontrolpanel > Enhedshåndtering.

Kør HTC Sync Manager som administrator

Åbn HTC Sync Manager som administrator, eller sørg for at du er logget på computeren som administrator.

1. Højreklik på genvejen til HTC Sync Manager og klik derefter på Kør som administrator.

Hvis du bliver bedt om det af Kontrol af brugerkonti, skal du klikke på Ja for at give programmet tilladelse til at køre med fulde administratorrettigheder.

Bemærk: Hvis du gør dette, mens du er logget på som standardbruger i stedet for som administrator, skal du angive administrators adgangskode, før softwaren vil køre som administrator.
  2. Tilslut igen din telefon til computeren og tjek, at HTC Sync Manager genkender telefonen.

Afinstaller og geninstaller HTC Sync Manager

1. Afbryd telefonen fra computeren.
  2. Hvis du bruger en Windows-computer, skal du åbne menuen Alle programmer og finde mappen HTC.
  3. Afinstaller både HTC Sync Manager og HTC-driveren.
  4. Geninstaller HTC Sync Manager.

Søg efter den nyeste version og installér opdateringen.

5. Tilslut din telefon til din computer igen.
  6. Tjek om HTC Sync Manager nu kan finde telefonen.