HTC U11+‎

< < Menu

Hvordan kopierer eller flytter jeg filer og mapper til min lagerkort?

Hvis telefonen understøtter brugen af et hukommelseskort, kan du gå til indstillingerne for hukommelse på telefonen for til at organisere filerne og mapperne på det.
  1. Sørg for at der sidder et lagerkort i telefonen.
  2. Gå til Indstillinger > Lager og tryk derefter på navnet på hukommelseskortet for at åbne det.
  3. Du kan gøre et af følgende:
    • Tryk på > Opret mappe eller > Ny mappe for at oprette en ny mappe.
    • Hold på en fil eller mappe for at kopiere den til en anden destination. Tryk evt. på flere elementer, og tryk derefter på > Kopier til eller > Flyt til. Gå til det sted, du vil flytte de kopierede elementer til, og tryk på Kopier eller Flyt.
    Hvis du ikke kan se nogen af disse indstillinger, skal du muligvis trykke på Udforsk først.
Bemærk: Du kan også administrere dine filer og mapper vha. programmet HTC Filhåndtering. Hvis HTC Filhåndtering ikke er forhåndsinstalleret, kan du hente det fra Google Play Butik.