HTC U11+‎

< < Menu

Hvorfor starter Google Assistant ikke, når jeg siger "‍OK Google"‍?

Google Assistant findes kun på telefoner, der kører Android 6.0 og nyere versioner. Før du kan åbne Google Assistant ved at sige "‍OK Google"‍, skal du konfigurere den, så den lærer din stemme at genkende. For at konfigurere Google Assistant, skal din telefon forbindes til internettet, hvorefter du skal holde din finger på START /Fingeraftryksscanneren.

For at få Google Assistant til at svare på "‍OK Google"‍ og stemmekommandoer, skal du slå Strømbesparelse fra i Indstillinger.

Sådan ser du, om strømbesparelsesfunktion er slået fra:

1. Gå til Indstillinger.
  2. Tryk på Batteri eller Strøm.
  3. Sørg for strømbesparelsesfunktionen er slået fra på Til/Fra-knappen.