HTC U11+‎

< < Menu

Hvordan slår jeg udløserlyden fra, når jeg tager et skærmbillede?

Du kan slå fra udløserlyden fra ved at indstille lydstyrken til telefonens ringetone og meddelelser til lydløs eller vibreringstilstand.
Gør et af følgende:
  • Hold LYDSTYRKE NED nede indtil telefonen vibrerer. Eller, når telefonen er i vibreringstilstand, tryk på LYDSTYRKE NED én gang for at sætte den i lydløs tilstand.
  • Gå til Indstillinger og tryk på Lyd eller på Lyd og meddelelse > Lydstyrker for at finde skyderen for lydstyrke. Træk skyderen hele vejen til venstre.
Når du har taget skærmbilledet, kan du skrue op for telefonens lydstyrke for ringetone og meddelelser, så du ikke går glip af opkald, SMS'er eller andre meddelelser.