HTC U Play‎

< < Menu

Motion Launch

Motion Launch är en kombination av en rörelsegest som följs av en fingergest. Med hjälp av en kombination av enkla gester kan du vakna till Startsidan, HTC BlinkFeed och mer.

Slå på eller stänga av Motion Launch gester

1. Från Startsidan tryck på > Inställningar > Skärm och gester eller Display, gester och knappar.
  2. Tryck på Motion Launch-gester.
  3. Välj de Motion Launch som du vill ha.

Vakna till låsskärmen

Gå från viloläge till låsskärm utan att trycka på STRÖM-knappen.
Viktigt: Om du har konfigurerat ett skärmlås med autentiseringsuppgifter ombeds du att autentisera innan HTC U Play låses upp.
  1. Lyft telefonen i stående läge.
  2. Dubbeltryck omedelbart på skärmen.

Vakna och låsa upp

Gå från viloläge och lås upp HTC U Play till den sista skärmen du använde utan att trycka på STRÖM-knappen.
Viktigt: Om du har konfigurerat ett skärmlås med autentiseringsuppgifter ombeds du att autentisera innan HTC U Play låses upp.
  1. Lyft telefonen i stående läge.
  2. Svep genast uppåt från skärmens nedre sida.

Vakna till Startsidans widgetpanel

Gå från viloläge till Startsidans widgetpanel utan att trycka på STRÖM-knappen.
Viktigt: Om du har konfigurerat ett skärmlås med autentiseringsuppgifter ombeds du att autentisera innan HTC U Play låses upp.
  1. Lyft telefonen i stående läge.
  2. Svep genast åt vänster från skärmens högra sida.

Vakna till HTC BlinkFeed

Gå från viloläge till HTC BlinkFeed utan att trycka på STRÖM-knappen.
Viktigt: Om du har konfigurerat ett skärmlås med autentiseringsuppgifter ombeds du att autentisera innan HTC U Play låses upp.
  1. Lyft telefonen i stående läge.
  2. Svep genast åt höger från skärmens vänstra sida.

Starta kameran

Gå från viloläge till Kamera-appen utan att trycka på STRÖM-knappen.
  1. Lyft telefonen i stående läge.
  2. Svep genast nedåt två gånger på skärmen.
Viktigt: Om du har konfigurerat ett skärmlås med autentiseringsuppgifter ombeds du att autentisera när du avslutar Kamera-appen.