HTC U Play‎

< < Menu

Metoder för att överföra innehåll från din gamla telefon

Beroende på operativsystemet i din gamla telefon, välj rätt metod för att överföra innehåll till HTC U Play.

Från en Android-telefon

På din gamla HTC eller annan Android telefon, ladda ner HTC-överföringsverktyg och använda det för att överföra innehåll till HTC U Play. Se Överföra innehåll från en Android-telefon.

Från en iPhone

Säkerhetskopiera iPhone innehåll till din iCloud lagring och överför sedan innehållet till HTC U Play. Se Överföra iPhone innehåll genom iCloud.