HTC U Play‎

< < Menu

Olika sätt att säkerhetskopiera filer, data och inställningar

Är du rädd för att tappa viktigt material på HTC U Play? Säkerhetskopiera HTC U Play innan du raderar lagringsutrymmet, utför en fabriksåterställning eller uppgraderar till en ny telefon.

Android Backup-tjänst

Använd ditt Google-konto för att automatiskt säkerhetskopiera appdata och inställningar, inklusive Wi‍-Fi lösenord och filer som lagras av vissa program.

HTC Sync Manager

Använd HTC Sync Manager för att importera musik, foton och video från HTC U Play till datorn. Du kan även synkronisera lokalt sparade kontakter och spellistor mellan HTC U Play och datorn.

HTC Sync Manager är dessutom ett bra alternativ om du inte vill säkerhetskopiera dina konton, inställningar och annat personligt innehåll till molnet. Du kan använda det för att skapa säkerhetskopior av HTC U Play på datorn.

Övriga alternativ för säkerhetskopiering

Om du vill kan du separat säkerhetskopiera dina data eller filer.

Med vissa program kan du säkerhetskopiera data till minneskortet—om det används som flyttbar lagring—så att du enkelt kan återställa dem efter en fabriksåterställning. Se bara till att du inte raderar minneskortet när du utför en fabriksåterställning.

I vissa program kan du använda telefonens lagringsutrymme för att säkerhetskopiera och återställa programdata. Om ett program orsakar problem och du måste rensa dess data för att försöka lösa problemet ska du först säkerhetskopiera programdata till telefonens lagringsutrymme.

Meddelanden Säkerhetskopiera dina textmeddelanden till telefonminnet eller minneskortet, eller spara dem som en e-postbilaga.
Kontakter
  • Spara kontakter och övrig personlig information till ditt online-konto så att du kan synkronisera dem när du byter till en annan telefon.
  • Om du har lokalt sparade kontakter i Kontakter-programmet, exportera dem till telefonminnet eller minneskortet.
Filer Anslut HTC U Play till datorn som en hårddisk för att manuellt kopiera och klistra in filer på datorn.
Övrig data Kontrollera andra program för att se om de stöder export av data till minneskortet eller telefonminnet.