HTC U Play‎

< < Menu

Visa detaljkorten

När du har konfigurerat HTC Sense Companion behöver den lite tid att lära sig från din dagliga telefonanvändning och aktiviteter innan den kan ge förslag och information. När den börjar visa dem som detaljkort kan du se korten på dessa sätt.
  • Tryck på kantbubblan när du ser den på höger sida av skärmen. Det visas bara i några sekunder.
  • Öppna meddelandepanelen och tryck sedan på meddelandet HTC Sense Companion. Du kanske måste bläddrar ner på skärmen för att se den om du har flera programmeddelanden.
  • Öppna programmet HTC Sense Companion för att visa alla detaljkorten.

Se till att svara på detaljkorten så att HTC Sense Companion kan ständigt lära sig av dig och ge förslag och information.

Obs!:
  • HTC Sense Companion kontrollerar dina kalenderdata, t.ex. kvälls- och helgevenemang, för att visa påminnelser. Först måste du skriva in dina händelser med sina respektive datum och platser i din kalender.
  • För att HTC Sense Companion ska lära sig och ge användbar information baserad på din plats och aktiviteter trycker du på > Tillstånd och ger programmet tillgång till dina data, om du inte har gjort det. Se också till att platstjänster är aktiverade. Se Slå på och stänga av platstjänster.