HTC U Play‎

< < Menu

Låsa upp skärmen

• Tryck och håll ner fingeravtryckssensorn.
  • Svep uppåt för att låsa upp skärmen.
Om du har konfigurerat ett skärmlås ombeds du att autentisera innan HTC U Play låses upp.
Tips: Om du har ställt in en händelsepåminnelse eller ett alarm kan du pausa eller ta bort händelsen eller alarmet direkt från låsskärmen. Dra bara upp eller .

Slå på eller stänga av meddelanden på låsskärmen

Du kan välja att slå på eller stänga av meddelanden på låsskärmen.
  1. Startsidan tryck på > Inställningar > Ljud och meddelande.
  2. Tryck på När enheten är låst > Visa inga meddelanden.
    Obs!: Om du ändrar dig senare kan du trycka på Visa allt meddelandeinnehåll för att slå på meddelanden på låsskärmen.

Interagera med meddelanden på låsskärmen

Förutom att se meddelanden på låsskärmen kan du också interagera med dem.
  • Tryck två gånger på ett meddelande för att gå direkt till motsvarande app.
  • Svep åt vänster eller höger på meddelandet för att ta bort det.
  • Tryck och håll ner ett meddelande för att se mer relaterad information.
  • Tryck på för att prioritera meddelanden från den relaterade appen.