HTC U Play‎

< < Menu

Justera dina HTC USonic hörlurar

Upplev musik anpassade för dina öron när du använder dina HTC USonic-hörlurar med HTC U Play. Hörlurarna kommer att skanna dina öron för att bestämma den utgångsnivå som passar dig bäst.
Viktigt: HTC USonic-hörlurar kan endast användas med HTC U Play och andra kompatibla HTC-telefoner som stöder HTC USonic.
  1. Anslut dina HTC USonic-hörlurar till telefonen och sätt i hörsnäckorna i öronen.
  2. Om detta är första gången du ansluter hörlurarna och du uppmanas att ställa in en personlig ljudprofil, trycker du på Starta.

Gå till Inställningar och tryck på HTC USonic.

3. Tryck på Börja skanna nu och följ instruktionerna på skärmen för att ställa in din ljudprofil.
För att slå på/av din personliga ljudprofil som är inställd för dina hörlurar trycker du bara på HTC USonic På/av-knappen i Inställningar.
Obs!:
  • Du kan lägga till en annan profil för samma eller ett par andra HTC USonic hörlurar. Tryck bara på HTC USonic > .
  • HTC USonic är inte tillgänglig via HDMI, Bluetooth, Miracast eller USB-ljudutgång.

Balansera omgivande ljud med hörlurarna

Oavsett om du befinner dig i en bullrig miljö eller när du har flyttat till en tystare miljö kommer dina HTC USonic-hörlurar att anpassa sig till ljudnivåerna runt dig baserat på din personliga ljudprofil.
För att hörlurarna ska upptäcka och balansera omgivningsljudet när du lyssnar på musik eller tittar på en video, öppna meddelandepanelen och tryck sedan på meddelandet HTC USonic.