HTC U Play‎

< < Menu

Viloläge

Viloläge sparar på batteriet genom att sätta HTC U Play i ett lågströmsläge medan skärmen är avstängd. Dessutom förhindrar det att knappar råkar tryckas in när HTC U Play ligger i väskan.

Byta till Viloläge

För att stänga av skärmen och växla till Viloläge, tryck kort på STRÖM-knappen. Du kan också dubbeltrycka på låsskärmen.

HTC U Play sätts även i viloläge när den inte använts på ett tag. Du kan ändra tiden innan HTC U Play går till viloläge genom att ställa in Skärmtimeout. För mer information, se Inställning för när skärmen ska stängas av.

Aktivera från Viloläge

• Tryck på STRÖM-knappen.
  • Använd Motion Launch för att väcka och låsa upp din telefon direkt till en app eller skärm. Se Motion Launch.