HTC U Play‎

< < Menu

Ställa in HTC Sense Companion

När du ställer in HTC Sense Companion för första gången, logga in på ditt HTC-konto så att HTC Sense Companion kan länka till alla HTC-program och tjänster. Detta gör det möjligt att få bättre rekommendationer och information som är skräddarsydda för dina behov.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på HTC Sense Companion.
  2. Tryck på Fortsätt.
  3. När du uppmanas att välja behörigheter väljer du alla alternativ för att få bättre rekommendationer och trycker sedan på Nästa.
  4. Tryck på Logga in eller Ja för att länka HTC Sense Companion till ditt HTC-konto.
  5. När du är klar trycker du påFortsätt.
Tips: För att ändra HTC Sense Companion-inställningar, öppna programmet igen och tryck på .