HTC U Play‎

< < Menu

Ställa in ett skärmlås

Hjälp till att skydda din personliga information och förhindra andra från att använda HTC U Play utan din tillåtelse.

Välj att ställa in ett grafiskt lösenord, numerisk PIN-kod eller något annat medel för att göra din telefon säkrare. Du ombes låsa upp skärmen varje gång HTC U Play slås på och efter en viss tids inaktivitet.

1. Startsidan tryck på > Inställningar > Säkerhet.
  2. Tryck på Skärmlås.
  3. Välj ett skärmlåsalternativ och ställ in skärmlåset.
  4. Tryck på Lås telefonen automatiskt och ange sedan tidsgränsen innan skärmen ska låsas.
    Tips: Du kan även avmarkera Gör mönster synligt eller Gör lösenord synliga om du inte vill att skärmlåset ska visas när du anger det på skärmen.
Relaterade guider