HTC U Play‎

< < Menu

Starta om HTC U Play (Mjuk omstart)

Om HTC U Play kör långsammare än normalt, slutar svara på kommandon eller har ett program som inte fungerar korrekt, kan du försöka med att starta om telefonen och se om det löser problemet.

1. Om skärmen är avstängd trycker du på STRÖM-knappen för att slå på den igen.
  2. Tryck på och håll in STRÖM-knappen och tryck sedan på Starta om.

Svarar inte HTC U Play?

Om HTC U Play inte svarar när du trycker på skärmen eller knapparna kan du ändå starta om den.
Tryck och håll nere STRÖM och VOLYM NER tills telefonen vibrerar och släpp sedan knapparna.
Tips: Du kan behöva trycka och hålla nere knapparna i 12 till 15 sekunder innan telefonen vibrerar.