HTC U Play‎

< < Menu

Nattläge

Aktivera Nattläge på kvällen för att skifta antalet färger från blått till varmare färger vilket bidrar till att minska belastningen på ögonen.
  1. Från Startsidan tryck på > Inställningar > Skärm och gester eller Display, gester och knappar.
  2. Tryck på Nattläge och sedan På/av för att slå på det.
  3. Dra skjutreglaget för att justera färgtemperaturen. Dra reglaget till Varmare för att filtrera ut mer blått ljus.
  4. Tryck på Aktivera nattläget automatiskt för att ange ett schema när nattläget slås på.