HTC U Play‎

< < Menu

Flytta meddelanden till den säkra korgen

Du kan flytta privata meddelanden till den säkra korgen. Du måste ange ett lösenord för att läsa dessa meddelanden.
Viktigt:
  • Den säkra korgen krypterar inte meddelanden.
  • Meddelanden som sparats på ett nano-SIM-kort kan inte flyttas till den säkra korgen.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Meddelanden.
  2. Tryck på en kontakt (eller ett telefonnummer) för att visa meddelandehistoriken för den här kontakten.
  3. Tryck på > Flytta till säker korg.
  4. Välj meddelanden och tryck sedan på Flytta.
Tips: För att flytta alla meddelanden från en kontakt på Meddelanden-skärmen håller du kontakten intryckt och trycker på Flytta till säker korg.
  • För att läsa meddelanden i den säkra korgen, på Meddelanden-skärmen, tryck på > Säker. Ställ in ett lösenord om det är första gången du använder den säkra korgen.
  • För att ta bort meddelanden eller kontakter från den säkra korgen, håll kontakten (eller telefonnumret) intryckt, och tryck på Flytta till allmän korg.