HTC U Play‎

< < Menu

Ringa ett samtal med Smart dial

Du kan antingen slå ett nummer direkt eller använda Smart dial för att snabbt ringa ett samtal. Smart dial söker efter och ringer ett samtal från en lagrad/synkroniserad kontakt eller telefonnummer från din samtalshistorik.
  1. Startsidan tryck på telefonikonen för att öppna appen Telefon.
  2. Ange telefonnumret eller de första bokstäverna i kontaktens namn för att se träffar.
  3. Om det finns ett antal träffar (till exempel 8 träffar), trycker du på numret för att se alla träffar.
  4. Tryck på den kontakt som du vill ringa.
    Tips:
    • För att kontrollera andra telefonnummer som förknippas med kontakten, tryck på bredvid kontaktens namn.
    • Om telefonnumret har en anknytning, tryck på efter anslutning till huvudledningen och ring sedan anknytningsnumret.
  5. Om du använder en telefonmodell med dubbla SIM-kort tryck på samtalsknappen som motsvarar det kort du vill använda.

Ringa ett samtal med din röst

Ring en kontakt handsfree med hjälp av rösten.
  1. Startsidan tryck på telefonikonen för att öppna appen Telefon.
  2. Tryck på .
  3. Säg namnet på den kontakt som du vill ringa. Säg t.ex. "‍Ring [personens namn i telefonboken]."‍
  4. Följ instruktionerna på skärmen för att ringa.