HTC U Play‎

< < Menu

Installerar programuppdateringar från Google Play

Vissa HTC-appar och tredjepartsprogram uppdateras med förbättringar och buggfixar genom Google Play. Du kan uppdatera apparna manuellt eller ställa in telefonen så att den hämtar och installerar programuppdateringar automatiskt när dessa är tillgängliga.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Play Store.
  2. Tryck på för att öppna den utskjutbara menyn.
  3. Tryck på Mina program och spel.

Du får se en lista över alla appar som finns installerade på telefonen.

4. Under Uppdateringar, tryck på en app.
  5. Tryck på Uppdatera.
  6. Tryck vid uppmaning på Acceptera.
Tips: I Play Store, tryck på > Inställningar > Uppdatera applikationer automatiskt för att välja hur du vill att Google Play ska uppdatera dina appar.