HTC U Play‎

< < Menu

Installera en programuppdatering

När Internetanslutning är på och det finns en tillgänglig uppdatering för dina HTC- eller mobiloperatörsprogram visas symbolen för uppdateringsmeddelande i statusfältet. När
  1. Öppna meddelandepanelen genom att föra fingret över den, och tryck sedan på uppdateringsmeddelandet.

Skärmen Uppdateringar öppnas med en lista över de applikationer som ska installeras.

2. Tryck på ett föremål för att visa dess detaljer och tryck sedan på .
  3. När du har granskat uppdateringarna, tryck på Installera. Du ombeds att starta om HTC U Play om så behövs.