HTC U Play‎

< < Menu

Installera ett digitalt certifikat

Använd digitala certifikat från klienter och certifikatutfärdare (CA) för att aktivera HTC U Play tillgång till VPN eller säkra Wi-Fi-nätverk och även för att autentisera till säkra onlineservers. Du kan få ett certifikat från din systemadministratör eller hämta det från webbplatser som kräver autentisering.
Viktigt:
  • Du måste ställa in en PIN-kod eller ett lösenord för låsskärmen innan du installerar ett digitalt certifikat.
  • Vissa program som t.ex. din webbläsare eller e-postklient låter dig installera certifikat direkt i programmet. Se programmets hjälpavsnitt för mer information.
  1. Spara certifikatfilen i rotmappen på HTC U Play.
  2. Startsidan tryck på > Inställningar > Säkerhet.
  3. Gör ett av följande:
    • Tryck på Installera från lagring om minneskortet är inställt som flyttbar lagring.
    • Tryck på Installera från telefonens lagringsutrymme om minneskortet är formaterat och inställt som intern lagring.
  4. Bläddra till certifikatet och välj det.
  5. Ange ett namn för certifikatet och välja hur det ska användas.
  6. Tryck på OK.