HTC U Play‎

< < Menu

Hjälp och felsökning

Vill du ha snabbhjälp på telefonen?

Kolla in enkla genomgångar och vanliga frågor i appen Hjälp för att lära dig att använda din telefon.
  • När du ser en Hjälp-ruta i HTC BlinkFeed är det bara att trycka på rutan för att få veta mer om tipset.
  • Från startsidan tryck på och sedan på Hjälp.

Du kan då trycka på Sök hjälpartiklar och videor och ange vad du letar efter. Eller så kan du trycka på för att bläddra genom guider, vanliga frågor och mer.

Obs!: Om HTC Hjälp inte är förinstallerat på telefonen, kan du hämta det från Google Play.

Har du problem med maskinvara eller anslutning?

Innan du ringer support kan du först använda Hjälp-appen för att problemsöka eller utföra diagnostik på telefonen. Det hjälper dig att hitta orsaken till problemet, och att bedöma om du kan lösa problemet eller behöver kontakta support.
  1. Från startsidan tryck på och sedan på Hjälp.
  2. Hjälp-sidan tryck och tryck sedan på Felsökning eller Diagnostikverktyg för att använda en felsökningsguide för att kontrollera de grundläggande hårdvarufunktionerna.
  3. Du kan även trycka på Programvaruuppdateringar för att kolla om det finns nya programuppdateringar.Programuppdateringar kan innehålla buggfixar och funktionsförbättringar.