HTC U Play‎

< < Menu

Hämta program från Google Play

Google Play är rätt ställe att besöka när du vill ha nya program till HTC U Play. Välj från ett stort urval av gratis- och betalprogram, från produktivitetsprogram till underhållning och spel.
Obs!:
  • För att köpa program och annat innehåll i Google Play kan du använda betalningsmetoder från ditt Google-konto. När du gör ditt första köp läggs din valda betalningsmetod till ditt Google-konto. För mer information om godkända betalningsmetoder, se support.google.com.
  • Tillgängliga betalningsmetoder varierar beroende på land.
  • Namnet på Play Store-programmet kan variera beroende på i vilken region du befinner dig.

Leta upp och installera ett program

När du installerar program och använder dem i HTC U Play kan de kräva tillgång till dina personliga uppgifter eller åtkomst till vissa funktioner eller inställningar. Hämta och installera enbart program som du litar på.
Viktigt: Var särskilt försiktig vid hämtning av program som har åtkomst till funktioner eller stora mängder information i HTC U Play. Du ansvarar själv för konsekvenserna av att använda hämtade program.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Play Store.
  2. Bläddra eller sök efter ett program.
  3. När du hittar ett program som du gillar, tryck på det och läs dess beskrivning och användarrecensioner.
  4. För att installera ett gratisprogram trycker du på Installera. För att installera ett betalprogram trycker du på prisknappen och sedan på Köp. Om du inte har lagt till en betalningsmetod till ditt Google-konto trycker du på för att välja betalningsmetod och sedan på Fortsätt.
    Tips: Program uppdateras ibland med förbättringar eller buggfixar. För att hämta uppdateringar automatiskt, tryck på > Automatisk uppdatering efter installation av programmet.
För att öppna programmet trycker du på Öppna efter installationen eller går till skärmen Program och trycker på programmet.

Återställa program från Google Play

Uppgraderat till en ny telefon, ersatt en tappad telefon eller utfört en fabriksåterställning? Återställ program som du tidigare har hämtat.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Play Store.
  2. Tryck på för att öppna den utskjutbara menyn.
  3. Tryck på Mina program och spel och svep till fliken Bibliotek.
  4. Tryck på Installera bredvid programmet som du vill återställa.

För mer information, se Google Play-hjälpen.

Relaterade guider