HTC U Play‎

< < Menu

HTC U Play översikt

Efter att ha tagit ut HTC U Play från förpackningen, bekanta dig först med kortplatsernas lägen och de olika knappkontrollerna.
Obs!: Stöd för Dual SIM-kort varierar beroende på telefonmodell, region och land.
  1. STRÖM
  2. VOLYM-knappar
  3. Främre kamera
  4. Mikrofoner
  5. Avståndssensor
  6. Meddelande-LED
  7. nano-SIM och fack för minneskort
  8. TILLBAKA
  9. STARTSIDA / Fingeravtrycksläsare
  10. USB typ C-kontakt
  11. SENASTE PROGRAM
  12. Högtalare
Viktigt:
Du behöver ett 4G‍/LTE-abonnemang för att använda operatörens 4G/LTE-nätverk för röstsamtal och datatjänster. Kontrollera med din operatör för detaljer.
Obs!:
  • Om du vill använda ett fodral eller skärmskydd, täck inte över avståndssensorn. Köpa ett fodral eller skärmskydd för HTC U Play.
  • Undvik att vätska eller damm kommer in i mikrofonens öppning för att förhindra skador på mikrofonen.
  • Ta inte isär telefonens delar. Försök inte bända upp telefonen eller ta ut batteriet med våld. Detta kan skada telefonen eller dess elektronik och gör garantin ogiltig.

Bakpanel

1. Huvudkamera med OIS och PDAF
  2. Dubbel LED-blixt
Obs!:
  • OIS står för optisk bildstabilisering.
  • PDAF står för fasdetektering autofokus.