HTC U Play‎

< < Menu

Mata in text

Tangentbordet blir tillgängligt när du trycker på ett programs textfält.
  • Tryck på tangenterna på tangentbordet på skärmen för att mata in bokstäver och siffror, interpunktion och symboler.
  • Tryck på för att mata in en stor bokstav. Tryck två gånger för att slå på caps lock.
  • Tryck och håll in tangenter med grå tecken längst upp eller ner för att skriva in siffror, symboler eller bokstäver med diakritiska tecken. Vissa tangenter har flera tecken eller diakritiska tecken associerade till sig.
  • Tryck på för att visa siffror och symboltangenter. Tryck på för att återgå till huvudtangentbordet.
  • Tryck på för att välja mellan många olika emojis.
  • Tryck på för att kolla in fler funktioner, alternativ och inställningar.Du kan ändra storleken på tangentbordets utrymme, ändra layout och design, ladda ner ordböcker och mer.
  • Tryck på för att stänga tangentbordet på skärmen.

Tala in textinmatning

1. Tryck på ett område där du vill ange text.
  2. På tangentbordet på skärmen, tryck och håll på .
  3. När du ser mikrofonknappen och orden "‍Tala nu"‍, säg de ord du vill mata in.
  4. Ange skiljetecken genom att säga namnet. Säg t.ex. "‍komma"‍.

Aktivera smarta tangentbordsalternativ

Slå på tangentbordets avancerade funktioner som hjälper dig skriva snabbare, såsom kontextuell förutsägelse, automatisk korrigering och mer.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Språk och tangentbord > TouchPal - HTC Sense-version > Smart inmatning.
  3. Välj de alternativ som du vill aktivera.